Share This Post

Főoldali cikk / Kiemelt / Technology

FacePolice- Szakítás után

FacePolice- Szakítás után

Elkerülhetetlen, hogy időnként ilyen szituációba ne kerüljünk. Szakítunk, elhagynak, elhagyunk. Nincs etikett az ilyen helyzetekre vonatkozóan mit illik vagy kell csinálni ebben az esetben a közösségi média felületünkön de néhány trükk jól jöhet, hogy ne legyünk online is kiszolgálltatottak ha már lelkileg azok is vagyunk.

Közös fotók DELETE! Minél hamarabb eltüntetni minden közös fotót! Ne fájdítsd a szíved a közös képek nézegetésével. Ha nem te tetted ki a képet a megjelöléseket tudod törölni róla.
Státusz módosítás – ha nem rendített meg nagyon a dolog, esetleg te szakítottál, nyugodtan állíthatod egyedülállóra a statuszod. De ha még nem vagy felkészülve egy új udvarlóra, akkor inkább csak tedd láthatatlanná ezt a mezőt.

shutterstock_262447163

Az egyedülálló statusz már finom felhívás keringőre.

Felejtsd el a szomorúságod kiteregetését. Ne sajnáltasd magad online, arra ott van a legközelebbi barátok/barátnők köre. Nincsenek szomorú romi zenék, könnycseppes képecskék szívbemarkoló idézetekkel. Nem tartozik ez többszáz emberre. Nézd meg a híres szakításokat. Jobb méltósággal csöndben lenni.
Hírzárlat! Pár nap csönd nem árt amíg tisztázod soraidat. Nem kell folyton posztolgatni hol vagy és mit csinálsz és ne fitogtasd milyen lazán viseled ha nem. Inkább csöndben gondold át, hogy mi történt és mit tanulhatsz belőle. A másikat sem kell bántani a bulis képekkel, hisz valamikor csak szeretted még ha most mást is gondolsz.
Nincs nyomozás! Ha csúnyán váltatok el éppen letilthatod az exet aki így nem lát téged és te sem tudod minden nap lecsekkolni épp mit csinál. Ha szépen megbeszéltétek akkor pedig csak az önuralom marad! Nem nézegetjük mit csinál és ki az a fiú/lány a képen. Azon a tényen, hogy nem mi vagyunk tulajdonképpen nem is változtat.

grimace-388987_1280

Szerinted mi a teendő szakítás után a Facebookon? Van egy jó sztorid? Írd meg nekünk!

Képek:
Szerző: F@cekontroll a social specialista

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Lost Password

Register