Share This Post

Entertainment / Kiemelt Híreink

Fiúk a grundról – Sienceity Reloded interjú

Fiúk a grundról – Sienceity Reloded interjú

Egy energiaital marketing osztályára nap mint nap futnak be fiatal tehetségek akik a szárnyukat bontogatják. Az USB ED csapata azon dolgozik, hogy ezen tehetségeknek felületet tudjon biztosítani a bemutatkozásra. Ismerjétek most meg közelebbről M3TH és Chriss duóját a SincerityReloaded nevű formációt.

 

Meséljetek magatokról kik vagytok Ti?

M3TH: Pintye Máté vagyok (M3TH) 16 éves, jelenleg tanuló, de aktívan zenélek és töretlenül csinálom, mert kítűztem egy célt, hogy elismert előadó legyek.
m3th

Chriss: Nagy Kristóf vagyok (Chriss) 18 éves, másfél éve foglalkozom “komolyabban” a zenével mint szövegíró és előadó.Az utóbbi időben kisebb kihagyással munka mellett, de nem telik el nap úgy , hogy ne írnék pár sort egy-egy dalhoz amik már tervben vannak és csupán felvételre várnak. A Tudat Alatt formációban ismerkedtem meg M3TH (Máté) barátommal majd nem sok idő elteltével egy másik csapatban zenéltünk (amit most nem neveznék meg).. abban a csapatban a viták és az elhanyagolt figyelem a zenére nézve szétrobbantotta a társaságot de ezután is tartottuk a kapcsolatot M3TH-el és később megalakult a Sincerity Reloaded.

chrisschriss

Honnan jött az ihlet, hogy zenével foglalkozzatok? Mi inspirál a szövegírásban?

M3TH: 3 éve egy baráti társasággal megalakult a TudatAlatt nevű csapat és itt kezdődött minden, itt ismertem meg Chrisst is. Bár zenénk nem volt meg nagyon kezdetleges volt az egész, de eddigi legemlékezetesebb dolog az életemben. Szövegeket sokat írtam, de nem volt felvétel képes és ezért nem is volt akkoriban zeném. Mindig van valami amiért írok pár sort pl., ha megbántanak vagy ha éppen egy szerelmi dologba vagyok, öröm, bánat.Mindig van valami amiért tudok írni.

Chriss: Sosem voltam túlságosan iskola centrikus.. mint általában talán az összes fiatal, de az irodalom amiben mindig találtam érdekes dolgokat.Úgy gondolom, hogy az ez iránti érdeklődésem a művészet/költészet felé hozta ki belőlem a vágyat arra, hogy leírjam azt ami éppen az életemben zajlik és papírra vetve megszabaduljak a kimondatlan szavaktól… eltérő igazából mi ihlet meg lehet ez egy csodálatos nap a barátnőmmel, egy hosszú nap a melóban,egy pillanatnyi nyugalom mikor kiüríthetema fejemet.. vagy akár egynémelyik eggyüttes kombinációja.

 

A szövegek többsége a szerelemről szól. Mi újság a csajokkal?

M3TH: Igen a szerelmről szól, mert amikor ezeket írtuk és felvettük akkor mindig volt egy lány aki miatt tollat fogtunk, de jelenleg nincs kapcsolatom.

Chriss: A kulcsfontosságú egyben a leglényegesebb dolog egy előadó életében véleményem szerint az, hogy mindig éppen életében zajló esetleges problémákról, álláspontja a világban zajló dolgokról, valamint a benne rejlő kimondatlan érzelmek, érzések kiközvetítése.Így lesz valódi üzenete egy dalnak, nem lesz üres, lesz mondanivalója. Ez az oka az érzelmesebb daloknak.. mi nem szégyeljük leírni azt ami körbe vesz minket.Jelenleg boldog párkapcsolatban élek és ez hosszútávon is reményeim szerint így marad.

 

Hogyan tovább mik a tervek?

M3TH: A csúcsig meg sem állunk. Minél többen megismerjenek, minél több emberhez eljusson a zenénk. Reménykedünk benne, hogy egyszer csak ezzel kell majd foglalkoznunk és nem kell mellette eljárni munkába, ebből szeretnénk megélni, ebben látjuk a jövőt.

Chriss: Csak előre,nem számít semmi , nem futamodunk meg,hiába a negatív kritika! Félre értés ne essék meghallgatjuk az építő jellegű kritikát, szívesen várjuk a pozitív vissza jelzéseket is, de a szívünkben ugyan azok maradunk történjen bármi.. mi itt leszünk és csak megyünk előre és előre másképp nem lehet csinálni! Töretlenül haladni és küzdeni az álmokért. Hisszük, hogy a zenében még van jövőnk.Hiszen nem másoknak akarunk bizonyítani csakis egyedül saját magunknak.

 

Hogy találtátok meg az USB-t? Mit gondoltok róla? Hogy tetszik?

M3TH: Itt Hajdúszoboszlón egy kis üzletben amikor megjelent a termék nem sokkal később ki is próbáltuk egy barátommal és azóta, ha energiaitalt iszunk akkor csak az USB. Később 2 új ízben is megjelent ami nem okozott csalódást, nagyon finom az összes. MINDENKINEK AJÁNLJUK!

Chriss: Mindig is oda voltam az energiaitalokért. Rendszeresen fogyasztom  és mindig kerestem az újabbnál újabb íz világokat valamint termékeket. Máté barátom ajánlotta az USB-t és azt kell mondjam bejött. Kiváló a reggeli ébredéshez vagy egy munkahelyi szünethez.Ezúton is szeretnénk megköszönni a lehetőséget, hogy megoszthattuk másokkal is az eddigi zenei munkásságunkat, és reméljük, hogy kielégítőek voltak a válaszaink.A jövőben is szívesen írunk magunkról amennyiben lesz rá igény.

 

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Lost Password

Register