Share This Post

Entertainment

Kismama TODO

Kismama TODO

Idővel eljön az a kor amikor a környezetünkben beindul a babyboom. Van néhány apróság amit nem árt betartani, ha nem akarunk az ismerőseink ideigeire menni, vagy épp nem szeretnénk ha gyermekünk online lábnyoma később vállalhatatlan legyen.

 1. Nincs meztelen fotó! bízunk benne, hogy nincs beteg pedofil elme az ismerőseid között, de sosem lehet tudni mi kerül ki a biztonságosnak hitt üzenőfalról, szóval érdemes körültekintően eljárni. Te sem örülnél ilyen jellegű fotóknak magadról.
  shutterstock_411586576

 2. Millió fotót lősz nap mint nap a babádról. Ez teljesen normális. Elég mondjuk hetente egy montázs. Ne vidd túlzásba. Tudjuk, hogy kevés dolog jut a babán kívül egy anyának, de próbálkozz legalább online mást is észrevenni.
  shutterstock_326997896
 3. Szavazz Cuki Babára! Nevezed a gyermeked valamilyen online versenyen és szavazatokat gyűjtesz? Nos ez maximum egyszer- kétszer megengedett egy ember online életében. Mindenkit kiakasztasz vele hidd el.

 4. Éppen beszélni kezd a gyermeked és eláraszt édesebbnél édesebb beszólásokkal? Néha napján egy jól megválasztott fotó kiséretében igen szórakoztató tud lenni. Jöhet!
  shutterstock_464300804
 5. Meg sem próbálod előadni a de jó nekem mert anya lettem szöveget. Mindenki tudja, hogy vannak nehéz percek. Panaszkodni nem ér, de viccesen kimondani igenis emberi. A humoros embereket pedig mindenki szívesen olvassa. Nézd meg a sikeres kismama bloggereket. Ha nagyon fáradt vagy bátran megihatsz egy USB-t.
  shutterstock_207189346

+1 Miért nincsenek ezt eszi a gyerek fotók? Biztos vicces lehet a sok színes “Trutyi”

Szerinted mi vicces és mi idegesítő a kisgyermekes ismerőseidtől? Írd meg nekünk!

Szerző:F@cekontroll a social specialista

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Lost Password

Register