Share This Post

Entertainment / Kiemelt Híreink

FacePolice – Szingliknek!

FacePolice - Szingliknek!

Szingli vagy. Élvezed. Meg is mutatod mindenkinek. De tényleg boldognak tűnsz vagy mások még viccesnek is ritkán gondolnak? Rendben, nem kell foglalkozni mindenki véleményével, de a Facebook mégiscsak egy közösségi platform nem baj, ha nem megyünk mindenki agyára.

  1. Idézetek, klippek, filmek. Ha valami tényleg megérinti a lelked egyszer- egyszer jöhet az idézet. De minden nap 3-szor már úgy hat mintha bizonygatnád a nemlétező magabiztosságot! Inkább azt mutasd meg Te milyen sokszínű vagy. Egy egy koncert, vacsi, főzés, izgalmas programok sokkal jobb benyomást keltenek.

  2. Hempergő, félcsupasz képek, hogy bebizonyítsd magadnak, hogy jó nő vagy te. (Vagy épp pasi) Ne a lájkok igazoljanak vissza és ne vetkőzz ki magadból az online világban. Megint mondjuk – a kevesebb néha több. Légy elegáns, néhány jó háttérrel megáldott szelfi sokkal jobban mutat.
    fit-1847866_1920
  3. Épp a harcos feminista ellentéte vagy. Nyavajogsz, hogy nincs egy normális pasi, a világ vacak és magányos vagy. Nem túl szexi dolog ha új párt keresel. Senki nem bírja a negatív embereket.

  4. Ha új párt keresel hasonlóan a munka világához mutasd meg a sokoldalúságod, a kedvességed. Ha a Herceg rád keres, akkor azt lássa, hogy az élet veled könnyű, izgalmas és szórakoztató.
    roller-skates-381216_1920
  5. Megtaláltad a bejövős fiút/lányt és az ismerősöd is de nem akarsz csak úgy ráírni, mégis szóba kellene elegyedni vele. Nos: nézd meg milyen eseményekre igazol vissza, hogy jelen lesz, esetleg Te is meghívhatod. Ha összefuttok, meghívod egy italra és már megy is a beszélgetés. Ja hogy a lányok nem hívják meg a fiúkat? Dehogynem! Szia, eltűntek a haverok és nem innék egyedül. Csatlakozol? Őrült módjára belájkolni minden képét elég tré és ijesztő is. Csak okosan nyomulj. Esetleg bízol benne, hogy figyeli a profilod? Csekkolj be hétvégén egy közeli szórakozóhelyről, hátha leugrik, hogy lásson…

Te mit gondolsz a tipikus szingli Facebookozókról? Ne tartsd magadban!

Szerző: F@cekontroll a social specialista

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Lost Password

Register