Share This Post

Entertainment

A Facebook legjobb arcai

A Facebook legjobb arcai

FacePolice – Ők a Jó Arcok.

Agyon taglaltuk már, hogy mit ne csinálj a Facebookon, hát most jöjjön egy kis inspiráció azoktól akik igazán jól csinálják….

5+1 tipikus Jó arc Facebooker akik nem sztárok vagy cégek, hanem egyszerűen csak jófejek és szeretjük őket olvasni.

  1. Minden nap történik vele valami Lujzi/Sanyi. Ezek a fiúk- lányok nem hétköznapi értelemben vett celebek, még ezrek követik őket a Facebookon. Hogy miért? Mert minden nap történik velük valami vicces, szomorú, hihetetlen. Ezek persze nem erőltetett, láthatóan jól megkomponált történetek. Ők egyszerűen tényleg idióták és van önkritikájuk és jó olvasni a soraikat. Ami a legfontosabb ennél a kategóriánál, hogy nincs szigorú adatvédelmi beállításuk, így bárki láthatja a posztjaikat. Ha figyelmesek vagyunk az ismerőseink-ismerősei között is bukkanhatunk igazi kincsekre.

 

 1. Anyuka/apuka és a 3 éves forma gyermeke aranyköpései. Hihetetlen viccesek tudnak lenni a gyerekek és ha ezt a szülő érthető módon teszi közzé, ami mindenki számára vicces az igazi kincs… Nem azokra gondolok akik erőltetetten nyomják a család számára érhető aranyköpéseket hanem arra amikor a gyerkőc világról való megnyilvánulásai kerülnek közszemlére. Van néhány ilyen ismerősünk irodán belül, akik sajnos nem járultak hozzá, hogy bemutassuk őket, minden esetre a laza apukákon és anyukákon szakadni szoktunk reggelente.
  mother-937038_1920
 2. A munka hőse. Olyan ismerős aki a munkahelyén él meg hihetetlenebbnél hihetetlenebb sztorikat. Nem feltétlenül kell érdekes helyen dolgoznia. Vannak egyéniségek akiket mindig öröm olvasni. Ők viccesek, bájosak, nem bántanak másokat és nem is próbálják öniróniába csomagolva a napi fröcsögésüket a képedbe tolni. Szimplán meglátják azokat a helyzeteket amik alapján akár a The Office sorozatot is megírhatnák róluk. Na és ha szerencsénk van ezt közzé is teszik…
  entrepreneur-593372_1920
 3. A világutazó. Vannak olyan emberek akik vagy a posztolási stílusuk vagy a személyiségük jogán gyomorforgatóak amikor az aktuális csilli-villi nyaralásukat posztolják. Ez irigység lenne? Nem hiszem, pláne akkor nem ha van olyan ellenpélda aki hihetetlen helyeken jár mégis öröm látni. Aki megmutat egy egy helyet és nem csak magát nyomja előtérbe és aki a jó kis történeteivel színesíti az oldalát, mint egy igazi travel blogger. Mi imádjuk az ilyen ismerősöket.
  photographer-1245750_1920
 4. A party arc. A bulizó fiatalok, az egyetemisták akik őrült partifotóik és történeteik töltik fel a vasárnap reggeleket miközben a kv-t szürcsölöd a konyhában. Te nem vagy másnapos, de nem is voltál előző éjjel sehol. Ilyenkor kicsit aggódsz, hogy kezdesz megöregedni? Vagy csak örülsz, hogy hú milyen jó bulik vannak, ezt a jövő héten meg kell néznem? Mély tisztelet az ő vasárnapi betegségük előtt, és hálás köszönet, hogy bejárják helyettünk azt a nehéz utat ami a jó programok felé vezet!  Ők azok akiknek az oldalára rákeresel ha éppen kiváncsi van a legújjabb zenékre és jobb a buli ajánlójuk mint a port.hu. 🙂 Ha pedig az előző bulit néhány jó kis sztorival fűszerezik Tibi Atya is elbújhat! 🙂
  brandy-482622_1920

+1 A konyhaművész. Őt nem is kell agyon ecsetelni. Frankó recepteket posztol amit nem neked kell előtúrni az internet rengetegéből. Ha igazán jó arc, akkor még a trükköket is leírja hozzá!

cake-1588967_1920

Ráismersz valamelyik ismerősödre? Küldd el a profilját nekünk és felvesszük vele a kapcsolatot, hátha megengedi, hogy megmutassuk a világnak!

Szerző: F@cekontroll a social specialista

Képek: Pinterest

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Lost Password

Register