Share This Post

Egyéb

POWER RUNNERS SRD. TEAM

Power Runners SRD TEAM

Csapatunk, a POWER RUNNERS SRD. TEAM közel 3 éve rendszeres látogatója az extrém futóversenyek izgalmas világának. A saját szervezésű helyi versenyektől kiindulva, a Nemzetközi Európa bajnoki futamokig nőttük ki magunkat. Az általunk látogatott terep, hegyi versenyek világa megfertőzte csapatunk minden tagját. A változatos körülmények, útvonalak, az extrém akadályok melyekkel minden futamon szembesülünk rettenetesen izgalmassá teszi életünket, és igen komoly függőséget okozott nekünk.

    Természetesen mindannyian sportkedvelők voltunk a csapatunk megalakulása előtt is. Nagyobb részben a küzdősportok, önvédelmi sportok kedvelői gyakorlói voltunk, vagyunk is a mai napig. Egy országos futóversenyen indultunk először. Akkor álltunk össze mint csapat, és együttes erővel, összefogással a csapatok között rögtön fel is álltunk a dobogó legfelső fokára. Tudtuk hogy ezt folytatnunk kell. Ennek már 3 éve. Azóta többször részt vettünk őrült földalatti futáson, sárdagasztó terepfutáson különböző motorcross pályákon mutatkoztunk meg. De futottunk már sípályákon 50 cm hóban mínusz 20 fokban. Többször úsztunk már át tavakat egy-egy futóverseny alkalmával, vagy másztunk át különleges akadályokat. A csapatunk nagy részben a SPARTAN RACE versenysorozat rendszeres látogatója. Több alkalommal volt már lehetőségünk bemutatkozni távolabbi országokban is. A SPARTAN RACE-el letettük a névjegyünket Szlovákiában, Csehországban, Lengyelországban. Mindezek mellett egyre ismertebb, egyre látogatottabb saját rendezésű versenyeinken is kiteszünk magunkért mint szervezők, és mint versenyzők is. Most hogy sikerült egy szoros kapcsolatot kialakítanunk veletek, az USB energiaitallal, Mi is töltőre tettük magunkat és szeretnénk ezt az évet még sikeresebbé tenni magunk, a régi, illetve az új támogatóink számára. Köszönjük a csapat, csapattagok nevében a megelőlegezett bizalmat, és a támogatást.

    Tóth Gábor, csapatkapitány

         Bánki János, Rózsa Attila, Zsila Norbert, Szabó Bence, Kohlbauer Zsolt csapattagok

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Lost Password

Register