Share This Post

Kiemelt Híreink

Otthon a nullárol

Otthon a nullárol

Hogyan dekorálj ki egy lakást, ha szűk a költségvetésed?

Amikor beköltözöl egy új lakásba –amiben még egy matrac sincs-, kihívást jelenthet az üres teret egy otthonná varázsolni. Most megosztok néhány titkot, attól kezdve, hogy tervezd meg a dizájnt addig, hogyan oszd el a büdzsét. Olvasd tovább, hogy megtudd, miként hozd létre álmaid kuckóját attól függetlenül, hogy milyen kicsi a hely, vagy, hogy milyen szűk a keret.
cikk-01

Kezd a dekorálást a legfőbb darabokkal. Először is kell majd egy hely, ahol ülhetsz és aludhatsz. Ha bizonytalan vagy abban, hogy milyen irányban haladj a stílust illetően, akkor kezdésként maradj egy semleges palettánál.cikk-02

Egy üres lakásban több figyelmet kell fordítanod a formákra, mint a funkciókra. Próbáld elképzelni, hogy mit szeretnél látni a helyiségbe lépve: a személyiséged merész és színes leképződését, vagy inkább egy csendes és nyugtató menedéket, ahova bemenekülhetsz egy fárasztó nap után? Amint meg van az elképzelésed ezekről a dolgokról, jó úton vagy!

cikk-03

Véleményem szerint a legjobb ötlet a költségvetés nagy részét azokra a dolgokra fordítani, amit a legtöbbet használsz. Ez mindenkinél más és más lehet. Szeretsz a TV előtt henyélve film- és sorozat maratonokat tartani? Fektess be egy minőségi és kényelmes kanapéba. Esetleg a gasztronómia a szenvedélyed és vacsora partikat szoktál rendezni? Vegyél egy színvonalas étkezőasztalt komfortos székekkel.

cikk-05cikk-06

Erősen hiszek abban, hogy nincs szükséged sok mindenre ahhoz, hogy a lakás berendezése befejezettnek tűnjön. Ha figyelembe veszed a következő három dolgot –szerkezet, szín és méretarány-, bármilyen helyet meghitté varázsolhatsz. Próbálj három színt használni –egy világosat, egy sötétet és egyet a kettő között- és szórd el őket a helyiségben.
cikk-07

Tipp: pénzt takaríthatsz meg a dísztárgyakon és a párnákon.

cikk-08cikk-09

Legvégül pedig, mindent vagy semmit! Hatalmas művészeti tárgyak, egész alakos tükrök és nagy szőnyegek kihangsúlyozzák a belmagasságot vagy a szoba szélességét.

cikk-10 cikk-11 cikk-12

Nehéz megtervezni egy teljesen üres helyet egyszerre. Ez nem egy hétvége alatt történik meg. Ne stresszelj azon, hogyan járulhatnál hozzá a helyiség életre keltésében addig, amíg nem találsz egy olyan lakást, amit őszintén megszerettél!

Fotók: pinterest.com és wehearit.com

Szerző: Tóth Laura

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Lost Password

Register