Share This Post

Főoldali cikk / Kiemelt / Technology

Így készül az USB!

Így készül az USB!

Így készül az USB ED!

Magyarország legmodernebb gyárában járunk, ahol hightech körülmények között készül az USB Energy DRINK. Minden termék minősége az összetevőinek függvénye.
Ezen paraméterek mentén bátran állíthatjuk, hogy az USB az egyik legminőségibb termék a piacon. Kiváló minőségű ásványvíz alkotja az alapját a mindenkit feltöltő energiának.

Ehhez társulnak a vitaminok, a magas koffein tartalom, a valódi cukor és némi ízesítés után töltik is a letisztult designnal ellátott palackba.
A technológiának köszönhetően nem tartalmaz tartósítószert, hiszen pasztörizálják.

A gyártás folyamán a modern gyártósornak köszönhetően a energiaital zárt rendszeren halad végig a palckozásig, így nem fordulhat elő, hogy szennyeződés érje.
A gyártó szakértői folyamatosan vizsgálják a kész terméket, hogy azok hibátlanul jussanak el hozzátok!

Az USB Energy Drinket 3 ízben találhatjátok meg a boltok polcain. Alma ízben zöld felirattal keresd, vörös szőlő ízben pedig pink logóval találhatod meg.
A classic tutti-frutti ízvilágot kedvelők pedig a narancs színű klasszikus USB-vel töltődhetnek. #teddmagadtöltőre

Share This Post

1 Comment

  1. Király!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Lost Password

Register