Share This Post

Kiemelt Híreink

Álompár híradó – F@acePolice

Álompár híradó – F@acePolice

Foglalkoztunk már azzal mit tegyünk vagy ne tegyünk szakítás után de mi a helyzet ha baromira szerelmesek vagyunk és legszívesebben világgá kürtölnénk, hogy miénk a főnyeremény? Jöjjön az idevágó ToDo.

  1. Érdemes várni pár hetet ne adj’ Isten hónapot a kapcsolati státusz módosításával. Mi van ha két hét múlva kiderül kissé mellé nyúltunk, majd újra próbálkozunk és az ismerősök csak azt látják- kapcsolatban-egyedülálló-kapcsolatban… WTF????? Pláne ha a következő jelölt is látja… elég könnyű prédának tűnünk.

    shutterstock_351887441

  2. Értem én, hogy nagy a szerelem… na de minden nap 15 képen? Neeeee… a kevesebb itt is több. Néha dobj be valami olyan posztot amin csak te vagy, vagy csak téged érdekel. Így nem tűnsz kapcsolatfanatistának.
  3. Olyan üzeneteket posztolgatni amit csak ti ketten értetek. NE! Erre van a viber, messenger, stb. Baromi bosszantó. A világ enélkül is látja mennyire szeretitek egymást.
  4. Minden napra egy bölcsesség az igazi szerelemről???? Úr isten! Most éppen megéled vagy hirdeted? Inkább posztolj olyan képeket, videót ahol támogatjátok egymást a munkában, tanulásban, ahol segít neked a párod vagy büszke vagy rá. Azt a rengeteg okosságot amit olvasol inkább ültesd át a gyakorlatba!
  5. “Kicsim ezt főzte”, “Csak úgy kicsimtől” Inkább posztoljatok közös vacsorázós képet valami kedves szöveggel, vagy pózolj a virágcsokorral. Elegánsabb.shutterstock_222120304

+1 Közös Facebook profil? Most ellenőrizni akarod a másikat vagy tényleg nincs önálló életed? Ez vér ciki!  

Téged mi igedesít a legjobban a hihetetlenül szerelmes ismerőseidben? Írd meg nekünk!

Szerző: F@cekontroll a social specialista

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Lost Password

Register