Share This Post

Főoldali cikk / Kiemelt

Adventi Naptár

USB Energy

Mi itt az USB Energy -nél szeretünk hinni a csodákban és bár tudjuk, hogy a világ és benne az ünnepek is elüzletiesednek, vannak hagyományok amikhez ragaszkodunk! Ilyen az advent! Ez az időszak készít fel az ünnepre akkor is, ha már nincs hó, akkor is ha már csak az ideg jut eszedbe a karácsonyról. Jön a vizsgaidőszak, nincs ötleted mit vegyél ajándékba, a pénz se vet fel, tömeg van mindenhol, késik a posta és sorolhatnánk. Próbálj meg idén lelkileg felkészülni az ünnepre és élvezd a karácsonyt.

Az advent eredetét a wikipediáról lestük le. Tömören az 1900-as években egy német anyuka kreatív ötlettel állt elő a türelmetlenkedő gyermekének aki már nem győzte várni a karácsonyt. 24 db kis csokoládét ragasztott egy lapra ahonnan minden nap megehetett egyet egészen karácsonyig. Ez a kisfiú felnőve meglátta az üzleti lehetőséget anyukája ötletében és elkészítette a ma is ismert kis ablakos adventi naptárak elődjét.

Mutatunk nektek 5 olyan ötletet amit ti is könnyen elkészíthettek és izgalmassá tehetitek a várakozás időszakát a kistesónak, a szerelmeteknek, a szobatársatoknak, vagy bárkinek akinek szeretnétek.

1, Pohár kosár.
Egyszerű papír poharakat szép csomagolópapírral borítunk, bele az ajándék, rá a tető, kis szalag és kartonból kivágott biléták a számoknak! (ugyan ez működik üres konzerves dobozokkal is!)

USB Energy

USB Energy

2. WC papír újragondolva.
Az üres gurigák számos felhasználási ötletet rejtenek. Egy egy szem szaloncukor, kis kocka csoki, vagy viccesen vasárnapra egy fájdalomcsillapító a bulizó havernak bőven elfér a gurigában!

USB Energy

USB Energy

3. Üzenetek a borítékban.
Nem édesszájú a meglepni kívánt személy? Kis üzenetek amiért szereted, idézetek az ünnep szépségéről, jó tanácsok az élethez mind mind elférnek 24 db kis borítékban!

USB Energy

USB Energy

4. Muffin nem sütve – keverve.
A klasszikus muffin sütőben 24 lyukacska van. Pont jó nem? Amúgy a sörös rekeszben is 24 lyuk van, nyilván ez sem véletlen.

USB Energy Advent

5. Tea Time.
Végtelenül egyszerű ötlet kollégáknak, anyunak, vagy szobatársnak.

USB Energy

USB Energy

+1 Egy tálca USB Energy Drinkben is 24 db van 🙂 most meg is nyerheted a Facebook oldalunkon!

Katt.

USB Energy

USB Energy

fotók: Pinterest

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Lost Password

Register