Share This Post

Egyéb

5 tipp, hogy biztonságos legyen a buli

Biztonságos Buli

Sajnos egyre többször hallani olyan híreket, hogy a felhőtlennek induló parti szomorú véget ér. Nem csak lányok, hanem egyre gyakrabban fiúk is áldozatokká válnak. Mit tehetünk, hogy minimalizáljuk az áldozattá válás lehetőségét? Sajnos vannak olyan helyzetek amikor nem tudunk mindent megakadályozni, de óvatosak és elővigyázatosak lehetünk.

Gyulai Pálinka Fesztivál

Gyulai Pálinka Fesztivál

 1. Unalomig ismételt szöveg, hogy ne veszítsük el a kontrollt az alkohol fogyasztásban. Hogyan védenéd meg magad, ha a fejed nem bírod felemelni? Ezen érdemes elgondolkodnod! Arról sem kell szót ejteni, hogy nem fogadunk el idegentől italt, és nem hagyjuk őrizetlenül a sajátunkat. Ugye?
 2. Egyedül sehová! Lehetőleg éjjel ne indulj el egyedül a buliból. A taxi nem a legolcsóbb megoldás de még mindig biztonságosabb mint egyedül nekiindulni. Nyilván ezt is hallottátok már sokszor. Ha mégis egyedül kell közlekedned a paprika spré bárki számára elérhető és elfér a zsebedben!

  Biztonságos Buli

  Biztonságos Buli

 3. Valaki mindig tudja hol vagytok. Ha csak levegőzni is mész ki szólj a barátaidnak, ne tűnj el szó nélkül. A legjobb ha a család is tudja melyik szórakozóhelyre mész és kivel, így ha gond van tudják hol keressenek.
 4. Ittasan autóba ülni is TILOS. Gondolom ezt sem kell agyon magyarázni. Annyi pénz mindig maradjon nálad, hogy taxiba tudj ülni. Érdemes az erre szánt keretet másik zsebben tárolni mint ahol a költő pénzed van, így nem esel kísértésbe és a többieknek is mondhatod, hogy nálad nincs több pénz, így a következő kört nem te állod. Arról nem is beszélve, hogy a zsebesek is csak azt a zsebed fogják figyelni ahonnan a fizetni való pénzt veszed elő, a titkos zseb titkos marad.

  Biztonságos Buli

  Biztonságos Buli

 5. Telefon. Egy telefonszámot tudj fejből. Valakiét akit bármikor felhívhatsz ha baj van. Ha ne adj isten ellopják a telefonod, vagy lemerül és bajban vagy kölcsön telefonnal legalább értesíteni tudod a hozzátartozód. Természetesen a mentők, rendőrség száma is alap, hogy menjen fejből. De legalább az általános segélyhívó számot tudd. 112!!!!

 

Vigyázzatok magatokra!

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Lost Password

Register