Share This Post

Entertainment / Főoldali cikk / Kiemelt

10 idézet a távkapcsolatról

10 idézet a távkapcsolatról

A távkapcsolatokra gyakran mondják, hogy hatalmas felelősséggel jár, és hatalmas kockázatot kell vállalnia mindkét félnek. Ez azt jelenti, hogy több bizalomra, kommunikációra és romantikára lesz szükségetek, hogy a kapcsolatotok megmaradjon. Pont ezért, néha szükség van idézetekre, hogy emlékeztessenek titeket hogyan kezdődött az egész és remélhetőleg merre tart. Idézetek a távkapcsolatról nagyszerű lehetőséget kínálhatnak, hogy fenntartsátok a szerelmet, szenvedélyt és elkötelezettséget a kapcsolatotokban. Itt van néhány a legjobb idézetek közül, amelyeket megoszthatsz a távol élő szeretteiddel!

 

 1. A szeretet nem ismer sem határokat, sem távolságot. Csak az az egy egyszerű szándéka van, hogy két embert összekössön az örökkévalóságig.
 2. A távolság csak egy teszt, amelyet a szeretetnek kell kiállnia.
 3. A hiány minden nap egyszerűbbé válik, mert habár egy nappal távolabb vagy az utolsó találkozástól, egy nappal közelebb vagy a következőhöz.
  girl-collects-flowers-1725176_1920
 4. Elképzelés: a melletted fekvő személyt párnának használni.
  Valóság: a melletted fekvő párnát egy személynek képzelni.
 5. A távkapcsolatok bebizonyítják, hogy a szeretet nem ismer határokat. Azt bizonyítják, hogy igenis lehetséges két embernek, akik messze élnek egymástól, hogy találkozás nélkül is szeressék egymást. De legfőképp, ezek a kapcsolatok nem ismernek se időt, se teret.
 6. Azt mondják: „Ami nincs szem előtt, arról megfeledkeznek!”. Hogy is lehet ez igaz? Nem vagy itt és én mégsem tudlak kiverni a fejemből.
 7. Nem akkor igaz a szeretet, ha elválaszthatatlan; hanem akkor, ha elválasztva sem változik semmi.
 8. Az Ő szimpla hiánya többet jelent nekem, mint a többiek jelenléte.
  girl-1787357_1280
 9. Távkapcsolatban lenni nem csak azt jelenti, hogy kockáztatnod kell, hanem hogy hiszel abban, hogy mindez megéri… és Miattad 100%-ig megéri!
 10. Ne mond nekem azt, hogy a távkapcsolatok nem működnek. Ahogy én látom, a helyiek sem működnek sokkal jobban!

 

Tóth Laura

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Lost Password

Register